Optimaliseer jouw bezorgteam en verdien meer met het Dropper- Dashboard en Netwerk

Met DropperTeams rooster, routeer en optmaliseer je jouw bezorg- team en operatie op jouw manier. Wanneer je een DropperTeam aanmaakt wordt jouw team automatisch deel van het Dropper-Netwerk, zo wordt jouw bezorgteam beschikbaar voor lokale verzenders en verdien je meer samen met jouw bezorgers.

Bezorg met Dropper

Bezorg met Dropper

Door deel uit te maken van het Dropper-Netwerk kun je jouw bezorgteam inzetten om, instant, same day en next day verzendingen, te bezorgen voor lokale verzenders, retailers en restaurants.

Meer omzet

Met het Dropper-Netwerk haal je meer uit jouw bezorgteam door te bezorgen voor lokale verzenders

Optimaliseer

Door gebruik te maken van ons Dashboard en onze routeringstools optimaliseer je jouw bezorgoperatie

Control

Met onze cloud based routering en roostering software heb je meer controle en inzicht in jouw bezorgoperatie

Word Dropper Partner

Tim, Cycloon

"Meer omzet en slimmer bezorgen met Dropper"

Door gebruik te maken van het DropperDashboard hebben we toegang tot slimme cloud based planning, routering en track and trace software. Hiermee krijgen we veel meer inzicht in het gedrag en de keuzes van onze bezorgers. Daarnaast kunnen we ook slimmer routeren wat ons ontzettend veel tijdswinst oplevert. Met het Dropper-Netwerk kunnen we ons team makkelijk beschikbaar maken voor lokale verzenders zodat zij ons kunnen inzetten voor hun last-mile bezorgingen. Hierdoor creëren wij meer omzet met ons bezorgteam en hebben zij te allen tijde beschikking over een flexibele koerier.

We bezorgen voor

Ontdek onze diensten

Dropper biedt cloud based roostering, routering en crowdshipping oplossingen aan voor grote en kleine bezorg- teams en operaties. Wil je meer weten? Neem contact met ons op of meld jouw DropperTeam aan.

Team roostering

Dropper biedt een cloud based oplossing voor de roostering en planning van last-mile bezorgteams. Onze planningsoftware geeft je de mogelijkheid om te voorspellen hoeveel koeriers jouw team dagelijks of weekelijks nodig heeft. Met onze software krijg je een beter en slimmmer inzicht in jouw last-mile operatie.

Last-mile routering en optimalisatie

We hebben jaren onderzoek gedaan en gewerkt om de best mogelijke routeringsoftware te ontwikkelen. Met het DropperDashboard heb je toegang tot deze slimme tools om zo jouw bezorgoperatie naar een hoger niveau te tillen

Couriers sharing

Met het Dropper-Netwerk kun je jouw koeierrs aanbieden aan andere, lokale, verzenders. Zo kun je, wanneer jouw team het rustig heeft, last-mile verzendingen bezorgen voor andere verzenders om zo meer verdiensten uit jouw bezorgteam te halen.

Meld je nu aan

Onze producten & pricing voor DropperTeams

Dropper biedt cloud based roostering, planning en routering oplossingen voor grote en kleine bezorgteams. Met het DropperDashboard heb jij de controle over jouw bezorgoperatie en met het DropperNetwerk haal je meer uit jouw bezorgteam.

Last-mile Bezorgteams

€ 15,- per maand per koerier

Optimaliseer jouw last-mile bezorgoperatie met Dropper

Dropper-Dashboard

Dropper-Network

Smart Team Planning tools

Smart Delivery Routing tools

Track & Trace options

Android & IOS app

Team Insights

Word Dropper Partner

Hoe Dropper werkt

Wil je gebruik maken van het DropperDashboard en het DropperNetwerk? Meld je bezorgteam en jouw bezorgers dan aan. Je bent in no-time klaar om te beginnen met droppen

Aanmelden

Om te beginnen met bezorgen kun je een DropperTeam account aanmaken

Gegevens en bezorglocatie

Als je je aangemeld hebt en je gegevens hebt ingevuld kun je jouw bezorgafstand en teamleden invoeren

Je kunt nu beginnen met bezorgen

Wanner je al jouw gegevens en koeriers hebt toegevoegd ben je klaar om te beginnen! Je kunt nu 'drops', oftewel bezorgingen, toevoegen, accepteren, routeren en plannen binnen met Dropper- Netwerk en Dashboard.

Start nu met Dropper

Onze FAQ

Wil je meer weten over Dropper? Hopelijk vind je hier het antwoord. Zo niet? Neem dan contact op of stuur ons een bericht

De bezorgafstand hangt af van de bezorgteams in jouw omgeving. De bezorgafstand kan variëren tussen de 2.500m en 15.000m

De Dropper klantenservice is open tussen 11:00 en 22:00, bezorgingen kunnen ter aller tijde toegevoegd worden

Natuurlijk! We gebruiken speciaal ontwikkelde bezorgtassen die jouw eten warm, of koud, houden

Ja! Als je je eigen bezorgers hebt en je een restaurant bent kun je jezelf aanmelden als FoodTeam. FoodTeams kunnen zichzelf presenteren op FoodDrop en gebruik maken van het Dropper- Netwerk en Dashboard om het orders te plannen en te routeren. FoodTeams kunnen hun koeriers ook aanbieden aan andere restaurants en lokale verzenders om zo meer uit hun bezorgteam te halen. Andersom kunnen FoodTeams, wanneeer het bijvoobeeld heel druk is binnen hun eigen bezorgteam, ook gebruik maken van andere Teams in het DropperNetwerk

Op dit moment is Dropper alleen actief in Groningen

Klaar om te beginnen met droppen?

Met DropperTeams rooster, routeer en optmaliseer je jouw bezorg- team en operatie op jouw manier. Wanneer je een DropperTeam aanmaakt wordt jouw team automatisch deel van het Dropper-Netwerk, zo wordt jouw bezorgteam beschikbaar voor lokale verzenders en verdien je meer samen met jouw bezorgers.

Meld jouw bezorgteam aan